Premium Pörrö

Ruskea

Kun kotimaiset perheyritykset lyövät sukat ja puikot yhteen, lopputuloksena syntyvät luksusluokan villasukat. Novitan 7 Veljestä -langasta tehdyt Premium Pörröt sisältävät laadukasta villaa huikeat 68 prosenttia. Pehmeä ja paksu Premium Pörrö hellii ja lämmittää jalkaa, mutta korkean villapitoisuuden ansiosta jalat eivät hikoa. Villa hengittää ja hylkii likaa, joten sukkia ei tarvitse edes pestä joka käytön jälkeen. Väreiksi valitsimme harmonisia klassikkosävyjä. Olemme lopputuloksesta valtavan ylpeitä, ja kuten eräs Premium Pörröjen testaaja totesi: "Tämä ei ole enää vain sukka. Tämä on koti".

Tamperelainen innovaatio

Maailman ensimmäiset pörrösukat kehitettiin 1970-luvulla Tampereella Sidosteen tehtaalla. Toisen sukkatehtailijasukupolven edustaja Heikki ideoi tuolloin ylellisen pehmeän ja lämpimän kotisukan, jonka ainutlaatuinen rakenne sai patentin.

Sidosteen pörrösukan päämateriaali on lämmin ja hengittävä villa, jota on Premium Pörröissä vielä enemmän kuin klassisissa pörrösukissamme. Villa on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä kovin usein. Monesti riittää, kun käännät pörrösukat nurinpäin ja tuuletat ne raikkaiksi. Pörrösukassa on myös polyamidia, joka parantaa sukan kestoa. Polyamidin ansiosta pörrösukka ei kulu pohjasta yhtä nopeasti kuin pelkästä villasta tehty sukka.

Sidosteen pörrösukka on siis aito ja alkuperäinen tuote, josta koko sukkatyyppi on saanut alkunsa. Kun jaloissasi on pörrösukat, ylläsi on pala kotimaisen tekstiiliteollisuuden elävää historiaa. Premium Pörröissä legendaarisen sukan mukavuus ja hemmottelevuus on nostettu täysin uudelle tasolle.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Premium Pörrö, LilaPremium Pörrö, Meleeratun SininenPremium Pörrö, RosaPremium Pörrö, Vaalean harmaaPremium Pörrö, Ruskea
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyamidi 32%
Villa 68%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Premium Pörrö
Vaalean harmaa
15,0€
Haisuli merinosukka
tummanharmaa
18,95€