Puuvillasukat

Punainen / Have a magical christmas

Rakastettua Magicpoks-blogia kirjoittavan Maj:n suunnittelemissa sukissa on taikaa! Have a magical christmas – sukat ovat täydelliset joulusukat, joko itselle tai lahjaksi.

Sukat on valmistettu pehmeästä GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Luomupuuvilla sopii herkälle iholle

Magicpoks-sukkamalliston sukat hemmottelevat jalkoja, sillä sukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla ei lähde herkästi kuitupölyä, joten se sopii herkälle iholle ja monille allergikoille.

Sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

Taikasukat kohottavat arjen yläpuolelle

Magicpoks-sukkamallisto sai alkunsa, kun bloggaaja Maj alkoi haaveilla kauniista ja laadukkaista sukista, joissa olisi hänen tyyliinsä sopiva, inspiroiva teksti. Maj otti yhteyttä Sukkatehtailija Janneen, joka innostui ideasta.

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Sidosteen sukat tehdään Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Käytämme laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta sukat tuntuvat hyviltä ja kestävät ahkeraa käyttöä. Lisäksi jokainen Sidosteen sukka tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa.

Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

 

Suunnittelija: undefined

Kuosi
Puuvillasukat, Musta / Call it magicPuuvillasukat, Rosa / Call it magicPuuvillasukat, Valkoinen / Call it magicPuuvillasukat, Laventeli / Made of magicPuuvillasukat, Valkoinen / Have a magical dayPuuvillasukat, Persikka / Made of magicPuuvillasukat, Pinkki / Made of magicPuuvillasukat, Harmaa / You are magicalPuuvillasukat, Punainen / Have a magical christmas
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Kampapuuvilla 70%
Lycra 4%
Polyamidi 26%