Retrotennis T-paita

Valkoinen

Muistatko ajan, kun takatukat olivat pitkiä ja kivipestyjen farkkujen lahkeet lyhyitä? Sukat vedettiin lahkeiden päälle, ja tyyli viimeisteltiin purjehduskengillä. Retrotennis-t-paita vie sinut tyylikkäästi 80-luvulle. Ja Koska kyseessä on Sidosteen paita, sitä koristavat tietenkin tennissukat. Valkoisen t-paidan rinnassa on sininen tennispainatus, punainen Sidoste-teksti ja punaiset terrierit. Paidan mitoitus on suora ja rento, ja se sopii kaikille sukupuolille. Vaate on suunniteltu Suomessa yhteistyössä Pure Wasten kanssa ja valmistettu vastuullisesti Intiassa kierrätyspuuvillasta. Tyylivinkki: täydennä look Radical Sport -mallistomme urheilusukilla, joita koristavat vauhtiraidat!

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi t-paitamme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista. Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000–21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn t-paidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. T-paidassa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa, se pysyy muodossaan ja kestää ahkeraa käyttöä.

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Materiaali
Kierrätyspuuvilla 60%
Kierrätyspolyesteri 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta