Samoaja Villasukka

Musta

Samoaja on klassinen suomalainen villasukka. Se on kehitetty lämmittämään jalkaa kovillakin pakkasilla ja kestämään ahkeraa kulutusta. Varren voi taittaa tai pitää suorana, jolloin sukka lämmittää myös pohjetta. Varressa on myös aidosta nahasta tehty vetolenkki, jonka avulla sukka on helppo pukea jalkaan vaikka metsässä. Olemme tehneet Samoajan samalla rakenteella ja lankareseptillä 1950-luvulta asti. Mitäs sitä hyvää vaihtamaan?

Samoaja-sukan päämateriaali on aito villa. Villa lämmittää ja hengittää, eikä antibakteerista villasukkaa tarvitse juurikaan pestä. Nurinpäin kääntäminen ja huolellinen tuuletus tai kuivaus patterilla riittää useimmiten raikastamaan sukaan. Villasukassamme on myös polyamidia. Polyamidi vahvistaa sukan rakennetta ja pidentää sen käyttöikää. Materiaaliyhdistelmän ansiosta Samoaja kestää pitkät vaellukset vaativissa olosuhteissa. Lämmin ja pehmeä Samoaja on myös ihana kotisukka rentoon oleiluun.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Samoaja Villasukka, OranssiSamoaja Villasukka, HarmaaSamoaja Villasukka, SininenSamoaja Villasukka, VihreäSamoaja Villasukka, Musta
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Villaa
Valmistettu aidosta villasta.
Materiaali
Polyamidi 17%
Polyesteri 13%
Villa 70%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta
Luomupuuvillasukka
Koirat, Musta
14,9€
Luomupuuvillasukka
Koirat, Meleerattu Harmaa
14,9€