Helle

Sidoste x Sanni Wessman

Näissä sukissa pääset biitsifiilikseen vaikka kaupan jonossa ruuhka-aikaan. Kuvittaja Sanni Wessmanin suunnittelemat luomupuuvillasukat ovat yksinkertaisesti hurmaavat. Sannin tyyli on leikkisä ja värikäs, ja biitsisukat ovat täynnä elämäniloa.

Sukat on koristeltu auringoilla, kukilla ja upeilla rantamimmeillä. Väreiksi Sanni valitsi kirkkaan vihreän ja tyylikkään viininpunaisen. Materiaali on parasta Sidostetta eli hengittävää, sileää ja kestävää luomupuuvillaa. Emme voi aina vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme, mutta sukkamme voimme valita. Kun vedät Sannin sukat jalkaan, elät aina kesän parasta päivää, jolloin mitä tahansa hauskaa voi tapahtua.

Halusimme, että mahdollisimman moni saa nauttia Sannin upeasta tyylistä, joten sukista on saatavissa myös koko 43-45.

Palkittu kuvittaja

Sanni Wessman on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on opiskellut Aalto-yliopistossa ja New Yorkissa School of Visual Arts -yliopistossa.

Sannin tyylille ominaisia piirteitä ovat kirkkaat väripaletit, persoonalliset hahmot ja leikkisyys. Sannin asiakkaita ovat Sidosteen lisäksi esimerkiksi Helsingin kaupunki, Helsinki Design Week, Helsingin Kaupunginmuseo ja Laine Magazine.

Sannin töitä on palkittu sekä kotimassa että kansainvälisesti. Vuonna 2021 hän voitti kultamitalin kansainvälisessä ADCE Awards -kilpailussa. Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu Vuoden Huiput valitsi hänet vuonna 2019 yhdeksi Nousevista Huipuista.

Olemme ylpeitä yhteistyöstämme superlahjakkaan Sannin kanssa!

Luomupuuvilla hellii ihoa

Nilkkasukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii kuivalle ja herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä ja tiuhoja pesuja, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Sanni Wessman

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 64%
Polyamidi 32%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Kesäheila
Sidoste x Sanni Wessman
59,9€
Pulahdus
Sidoste x Sanni Wessman
14,9€