Sidoste -kangaskassi

Laivastonsininen/Valkoinen

Tyylikkäällä Sidoste-painatuksella koristeltu kangaskassi sopii kaupungille, kauppareissulle ja mukavaksi piknik-alustaksi. Puuvillasta ja polyesteristä tehty kassi kestää painavat kantamukset, ja sen voi pestä 40 asteessa. Kassissa on leveä kantohihna ja reilu koko: 41 x 45 cm. Rullattuna kassi mahtuu pieneen tilaan, ja tarvittaessa voit pakata sen toiseen laukkuun ostoskassiksi. 

Yhteistyössä Pure Wasten kanssa tehty kangaskassi on valmistettu ekologisista kierrätysmateriaaleista ja tuotettu vastuullisesti Intiassa. Värivaihtoehdot ovat luonnonvalkoinen mustalla painatuksella, luonnonvalkoinen punaisella painatuksella ja laivastonsininen valkoisella painatuksella. 

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi kangaskassimme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn kassin tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. 

Kassissa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta se kestää ahkeraa käyttöä ja painavia kantamuksia. 

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Kierrätyspuuvillasukka
Kirjaimet / Harmaa
12,90€
Lasten terrieri-college
Laivastonsininen
39,90€