Sidoste kestää -college

Laadukas collegepaita käy kotoiluun, kaupungille, leffaan ja lenkille. Se sopii rennoksi työasuksi ja tuo särmää mekkoon. Mustaan collegeen on painettu valkoisella Sidosteen legendaarinen terrierilogo ja slogan ”Sidoste sukka kestää”. Kollarimme on myös ekologisesti kestävä, sillä se on tehty Pure Wasten kierrätysmateriaaleista ja valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Suora unisex-malli ja klassinen design sopivat kaikille sukupuolille. Naisille suosittelemme yhtä numeroa normaalia pienempää kokoa, jos kaipaat napakkaa istuvuutta.

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi collegemme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000–21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn collegepaidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen.

Collegessa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta kollarissa on joustoa, ja se kestää ahkeraa käyttöä.

Suunnittelija: Miiro Seppänen / H23 Agency

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Materiaali
Kierrätyspuuvilla 60%
Kierrätyspolyesteri 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta