Sidoste Merinovilla Neuletakki

Musta

Laadukas merinoneuletakki pelastaa arjen ja vähän juhlavammatkin tilanteet. 100-prosenttinen merinovilla lämmittää tehokkaasti, etenkin, kun pukeudut kerroksittain. Takissa on korkea kaulus, joka suojaa kaulaa viileällä säällä, eikä sileä neulos kutita ihoa. Leutoina päivinä neule toimii ulkoilutakkina. Olemme tarkkoja vaatteidemme pienistäkin yksityiskohdista, joten neuletakin vetoketju on tukeva. Se ei junnaa, jumita tai repeä irti neuleesta. Yhdistä tyylikäs neuletakki farkkuihin, kollareihin tai suoriin housuihin - kaikki lookit toimivat. Merinoneuletakki on rentoa unisex-mitoitusta.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on materiaalina samantyylinen kuin tavallinen villa, mutta se sitoo lämpöä paremmin, myös kosteana. Merinovilla ei myöskään sähköisty herkästi pakkasella, ja materiaali hengittää, joten se sopii sekä pakkaseen että leudompaan säähän.

Merinovillaneuleemme on sileää neulosta, joka ei nukkaa eikä kutita herkkää ihoa.

Merinovilla on antibakteerinen materiaali, jota ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät useimmiten raikastamaan vaatteen, ja näin sen käyttöikä kasvaa. Sidosteen käyttämä merinovilla on myös aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata, ja vaate on valmistettu Tampereella.

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Muita tuotteita samasta mallistosta