Sidoste Merinovillapipo

Leveä Käänne, Musta

Korvat eivät palele eikä nuppi tutise, kun vedät päähäsi Tampereella valmistetun, 100-prosenttisen merinovillapipon! Hengittävä merinovilla on materiaalina samantyylinen kuin tavallinen villa, mutta se sitoo lämpöä paremmin joka säässä, myös kosteana. Sileä merinovilla ei kutita kasvojen herkkää ihoa eikä sähköisty herkästi pakkasella. Tässä pipomallissa on ekstraleveä käänne, joten muhkeampikin kampaus mahtuu sen alle, kun rullaat käänteen auki. Tyylikäs pipomme on myös huonojen hiuspäivien luotettava pelastaja.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on hengittävä ja antibakteerinen materiaali, todellinen luonnon oma ihmeaine. Se ei kerää hajuja, mutta jos näin sattuu käymään, usein pelkkä tuuletus riittää raikastamaan vaatteen. Näin myös vaatteen käyttöikä kasvaa.

Vaikka merinopipomme on paksu ja lämmittävä, se ei kutita. Neuloksen sileä pinta on miellyttävä pään herkkää ihoa vasten, eikä luonnonmateriaali hiosta.

Käyttämämme merinovilla on aina eläinystävällistä eli mulesing freetä. Villatuotteemme tehdään Tampereella, missä olemme toimineet jo yli 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Muita tuotteita samasta mallistosta