Sidoste Merinovillapipo

Vaaleansininen

Muhkea merinopipo on ihanteellinen suomalaiseen säähän ja päähän. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta. Neuloksen pinta on miellyttävän sileä, joten se ei kutita kaljua eikä sähköistä pitkiä hiuksia. Tyylikäs merinopipomme pelastaa myös huonot hiuspäivät: uutuusmallissa on hauska tupsu, ja värejä löytyy herkistä pastelleista särmikkääseen grafiittiin. Yksi joustava koko sopii kaikille, ja reunassa on tuplakäänne, josta pipon voi avata suuremmaksi.

Kestävä ja kotimainen valinta

Sileäpintainen merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla eristää tehokkaasti lämpöä ja sitoo kosteutta, joten iho tuntuu lämpimältä ja raikkaalta, vaikka lämpötila vaihtelisi.

Merinovaatteita ei myöskään tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin tuuletus riittää useimmiten raikastamaan vaatteen, ja näin sen käyttöikä kasvaa. Sidosteen käyttämä merinovilla on aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata, ja kaikki villatuotteemme tehdään Suomessa.

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Sidoste Merinovillapipo, MustaSidoste Merinovillapipo, OliiviSidoste Merinovillapipo, GrafiittiSidoste Merinovillapipo, PunainenSidoste Merinovillapipo, PuuteriSidoste Merinovillapipo, SininenSidoste Merinovillapipo, VaaleansininenSidoste Merinovillapipo, BeigeSidoste merinovillapipo, PinkkiSidoste merinovillapipo, Oranssi
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Muita tuotteita samasta mallistosta