Sidoste puuvillaurheilusukka

vaaleansininen

Kuka sanoi, että on muka noloa käyttää sukkia sandaalien kanssa? Helteellä jalka vasta sukkaa kaipaakin, ettei iho hierry. Sukan vain pitää olla just eikä melkein oikeanlainen. Sidosteen luomupuuvillasukka on täydellinen välikauteen, kesään ja reippailuun. Sukka suojaa jalkaa hankaukselta ja hiekalta, mutta on kevyt ja hengittävä kuin toinen iho. Luomupuuvilla on myös vahva materiaali. Suomen paras arkisukka kestää treenit, festareilla talsimisen ja kieputukset pesukoneessa.

Luomupuuvillainen nilkkasukka on raikkaan vaaleansininen. Vartta koristaa tyylikäs musta Sidoste-teksti.

Luomupuuvilla hellii ihoa

Nilkkasukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii kuivalle ja herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä ja tiuhoja pesuja, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Sidoste puuvillaurheilusukka, vaaleansininenSidoste puuvillaurheilusukka, valkoinen
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 64%
Polyamidi 32%
Muita tuotteita samasta mallistosta