Sidoste Signature 2.0

Valkoinen

Urbaani Signature-sukka on yksi suosituimmista malleistamme. Teimme klassikosta päivitetyn 2.0-version, jonka juju on näyttävä, pystysuunnassa oleva Sidoste-printti. Nämä statement-sukat kannattaa vetää rohkeasti lahkeiden päälle! Hyvin istuvat, teknisestä materiaalista tehdyt Signaturet sopivat niin treeniin kuin kaupungilla hengailuun. Hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali pitää varpaat kuivina helteellä, ja varsi pysyy ylhäällä reippaassa menossa.

Tukea, pehmeyttä ja raikkautta

Signature-sarjan sukat yltävät pohkeen puoliväliin. Tyylikäs printti erottuu sukasta hyvin, ja napakka varsi pysyy hyvin paikoillaan.

Sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, ja jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Rakenne ehkäisee jalan hiertymistä ja rasittumista, ja sukat pysyvät muodossaan aktiivisessa käytössä, pesu toisensa jälkeen.

Sukan päämateriaalit ovat lujittava polyamidi ja hengittävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka joustaa, pitää ihon kuivana ja kestää ahkeraa käyttöä.

Suunnittelija: Miiro Seppänen / H23 Agency

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 55%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta