Sidoste Terrierit Merinovillahaalari

Punainen

Pakkanen ei pure perheen pienintä, kun puet hänet merinovillahaalariin. Merinovilla eristää tehokkaasti lämpöä ja hengittää, joten lapsella on lämmin ja mukava olo niin paukkupakkasilla kuin leudommilla säillä. Resoreissa on myös silkkiä, joten ne eivät kutita lapsen herkkää ihoa. Merinohaalari sopii lämmittäväksi välivaatteeksi ulkoiluhaalarin alle, ja se on mukava ja helppo kotivaate. Vain vetoketju kiinni ja seikkailut Sidosteen koirakavereiden kanssa voivat alkaa!

Terrieri merinovillahaalari on kotimainen avainlipputuote, joka on sunniteltu ja toteutettu yhteistyössä toisen suomalaisen perheyrityksen, Kivat:in kanssa!

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine. Merinovilla eristää tehokkaasti lämpöä, ja etenkin kerroksittain puettujen merinovaatteiden väliin jää hyvin lämmintä ilmaa.

Vaikka merinovilla kostuisi, se hengittää ja pitää ihon lämpimänä. Vartalo pysyy tasalämpöisenä ja raikkaana säällä kuin säällä, myös reippaassa menossa. Sileäpintainen merinoneuloksemme ei myöskään kutita tai pistele, eikä se sähköisty helposti pakkasessa.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali, eikä haalaria ole välttämätöntä pestä kovin usein. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata. Kun ostat Sidostetta, ostat kestävää kotimaista laatua, jonka eettisyyteen voit luottaa.

Materiaalit:
Haalari 100% merinovillaa,
Resorit: 70% villa, 30% silkki

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Sidoste Terrierit Merinovillahaalari, PunainenSidoste Terrierit Merinovillahaalari, Beige
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Muita tuotteita samasta mallistosta