Jyväskylä-sukka

Musta

Jyväskylä-sukka on rakkaudentunnustus Järvi-Suomen helmelle. Musta ja valkoinen väri on helppo yhdistää erilaisiin asuihin, ja upeaa printtiä kelpaa esitellä kävelykadulla. Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoillut, kärjestä ja kantapäästä vahvistetut sukat tukevat jalkaa, kun pingot Seminaarinmäelle. Joustava materiaali venyy kuin jyväskyläläinen vokaali, ja napakka varsi pysyy ylhäällä, kun pogoat Lutakossa. 

Jyväskylä-sukkaa valmistetaan rajoitettu erä. Erikoistuotteemme myydään nopeasti loppuun, joten tähän harvinaisuuteen kannattaa tarttua nyt.


Tukea, pehmeyttä ja raikkautta

Signature-sarjan sukat yltävät pohkeen puoliväliin. Tyylikäs printti erottuu sukasta hyvin, ja hieman pidempi varsi tukee jalkaa miellyttävästi.

Sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle. Jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Sukka on napakka ja pehmeä juuri oikeista kohdista, varsi pysyy ylhäällä, eikä jalka rasitu tai hierry reippaassakaan menossa. 

Sukan päämateriaalit ovat lujittava polyamidi ja hengittävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka pitää ihon kuivana, kestää ahkeraa käyttöä ja muotoutuu jalkaan.


Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Sidosteen sukat tehdään Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Käytämme laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta sukat tuntuvat hyviltä ja kestävät ahkeraa käyttöä. Lisäksi jokainen Sidosteen sukka tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. 

Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Jyväskylä-sukka, MustaJyväskylä-sukka, Valkoinen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Monikerrosrakenne
Jalkoimella ja nilkalla istuvuutta parantavat pannat. Vahvistettu kärki ja kantapää.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 55%
Polypropeeni 40%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Turku-sukka
Keltainen
14,9€
Turku-sukka
Musta
14,9€
Signature Tampere
Valkoinen / Musta
14,9€