Signature Sidoste

Keltainen / Musta

Signature-sukissa käännät katseita! Näyttävällä printillä koristellut tekniset sukat sopivat treeniin ja kaupungilla hengailuun. Kosteutta siirtävä materiaali pitää varpaat kuivina, ja hyvin istuva varsi pysyy ylhäällä reippaassa menossa.

Nilkkaa näykkii Sidosteen legendaarinen terrieri, joka on ollut tavaramerkkimme vuodesta 1955 lähtien. Vedä Signaturet lahkeiden päälle, kun kaipaat asennetta asuusi!

Tukea, pehmeyttä ja raikkautta

Signature-sarjan sukat yltävät pohkeen puoliväliin. Tyylikäs pystyprintti erottuu sukasta hyvin, ja napakka varsi pysyy varmasti paikoillaan.

Signature-sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, ja jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Rakenne ehkäisee jalan rasittumista, ja sukka todella istuu jalkaan, eikä rullaudu. Signature-sukan päämateriaalit ovat kestävä polyamidi ja kosteutta iholta pois siirtävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa.

Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka joustaa, pitää ihon kuivana ja kestää ahkeraa käyttöä.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Signature Sidoste, Musta / ValkoinenSignature Sidoste, Valkoinen / MustaSignature Sidoste, Punainen / ValkoinenSignature Sidoste, Sininen / ValkoinenSignature Sidoste, Keltainen / ViolettiSignature Sidoste, Roosa / ValkoinenSignature Sidoste, Keltainen / VihreäSignature Sidoste, Keltainen / Musta
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Monikerrosrakenne
Jalkoimella ja nilkalla istuvuutta parantavat pannat. Vahvistettu kärki ja kantapää.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 55%
Polypropeeni 40%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Tampere -collegepaita
Luonnonvalkoinen
54,90€
Sidoste Signature
Valkoinen/Turkoosi
14,90€