Turku-sukka

Keltainen

Turku-sukissa käännät katseet molemmil pual jokke! Näyttävällä Turku-printillä koristellut tekniset sukat sopivat sekä treeniin että jokilaivojen terasseille. Napakasti istuva varsi pysyy varmasti ylhäällä, kun joraat Matin ja Tepon keikalla. Kun Matti muuten testasi näitä Sidosteen sukkia ensimmäisen kerran, hän kehui, että: ”tämmöttis pitää varpaat kuivin, oli sää ku sää”. Teppo ihmetteli hetken ja vastasi sitten: ”Jaa mää vai?”.

Vaikka sukka on tamperelaisten tekemä, siihen ei ole haudattu mitään koiruuksia turkulaisia kohtaan. Ainoastaan Sidosteen legendaarinen terrieri Turku-printin alapuolelle.

Tukea, pehmeyttä ja raikkautta

Signature-sarjan sukat yltävät pohkeen puoliväliin. Tyylikäs pystyprintti erottuu sukasta hyvin, ja napakka varsi pysyy varmasti paikoillaan.

Signature-sukat on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle, ja jalkaosissa on vahvistetut kärjet ja kantapäät. Rakenne ehkäisee jalan rasittumista, ja sukka todella istuu jalkaan, eikä rullaudu.

Signature-sukan päämateriaalit ovat kestävä polyamidi ja kosteutta iholta pois siirtävä polypropeeni. Sekoitteessa on myös joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka joustaa, pitää ihon kuivana ja kestää ahkeraa käyttöä.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Turku-sukka, MustaTurku-sukka, Keltainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Monikerrosrakenne
Jalkoimella ja nilkalla istuvuutta parantavat pannat. Vahvistettu kärki ja kantapää.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Materiaali
Lycra 5%
Polyamidi 55%
Polypropeeni 40%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Signature Tampere
Punainen / Valkoinen
14,9€
Turku-sukka
Musta
14,9€