Stand Like a Woman

Musta

Girl Woman Queen -sarjan sukat ovat ylistys kaikenlaisille tytöille, naisille ja kuningattarille. Ne sopivat hetkiin, jolloin juokset bussiin, seisot jämäkästi sanojesi takana ja tanssit sydämesi kyllyydestä. Takana oleva printti on jaettu kahtia, toinen lause oikeaan ja toinen vasempaan sukkaan. Tätä sukkaparia koristaa teksti Stand like – A woman

Tuotesarjaan kuuluu kolmet mustat sukat erilaisilla vaaleanvioleteilla teksteillä. Jos tilaat useamman parin, voit miksata sukkia, muuttaa viestiä fiiliksesi mukaan ja kertoa, että sinussa on monta puolta. Stand like a queen. A girl, a woman. Mitä juuri sinä haluat sanoa?

Girl Woman Queen -sarjan kaikki printtivaihtoehdot:

  • Run like – A girl
  • Stand like – A woman
  • Dance like – A queen

Kampapuuvilla hengittää ja kestää

Asennesukat hemmottelevat jalkoja, sillä niiden päämateriaali on miellyttävä kampapuuvilla. Sileä kampapuuvilla sopii herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Kampapuuvilla 70%
Lycra 4%
Polyamidi 26%
Normaali
Perinteinen sukan pituus. Peittää juuri sopivasti.