Tähtien tähti kimallesukat

Musta

Mustat sukatko tylsät? Eivät todellakaan, kun neuloksessa on kimalletta. Mustat lurex-sukat kimaltavat kuin öinen tähtitaivas, eikä kimallesukissa tingitä mukavuudesta. Sukan päämateriaali on aito kampamerinovilla. Se ei hiosta eikä jätä ihoa kylmäksi, toisin kuin moni täysin keinokuituinen kimallevaate. Ohut sukka mahtuu kävelykenkään, mutta merinovilla lämmittää tehokkaasti hautomatta jalkaa. Näissä sukissa olet tanssilattian valtias ja arki muuttuu säihkyväksi!

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla lämmittää tehokkaasti, mutta ei kutita. Lisäksi merinosukka hengittää, joten jalka pysyy raikkaana ja kuivana Suomen vaihtelevissa säissä. Sidosteen käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Neuloksessa on myös lujittavaa polyamidia, joka parantaa merinovillan kestoa, ja joustavaa lycraa, jonka ansiosta sukka pysyy muodossaan. Merinosukkia ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittää usein raikastamaan sukat, ja näin niiden käyttöikä kasvaa.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 54%
Polyamidi 32%
Muita tuotteita samasta mallistosta