Tampere -college

Keltavihreä

Collegepaitamme sopii kotoiluun ja kaupungille. Se käy rennoksi työasuksi ja tuo särmää mekkoon. Mustaan collegeen on painettu keltaisella Tampere-teksti, ja rinnassa seikkailevat Sidosteen terrierit – vihreinä tottakai. Kollarimme on myös ekologisesti kestävä, sillä se on tehty Pure Wasten kierrätysmateriaaleista ja valmistettu vastuullisesti Intiassa. Helmee!

Suora unisex-malli ja klassinen design sopivat kaikille sukupuolille. Naisille suosittelemme yhtä numeroa normaalia pienempää kokoa, jos kaipaat napakkaa istuvuutta.

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi collegemme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000–21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn collegepaidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen.

Collegessa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta kollarissa on joustoa, ja se kestää ahkeraa käyttöä.

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Materiaali
Kierrätyspuuvilla 70%
Kierrätyspolyesteri 30%
Muita tuotteita samasta mallistosta
Terrierineule
Punainen
189,00€
Sidoste -kangaskassi
Laivastonsininen/Valkoinen
14,90€