Tampere -collegepaita

Valkoinen

Mikä olisikaan parempaa kuin julistaa kotiseuturakkautta maailman mukavimmassa luottovaatteessa? Tampere-collegepaita on kuin Manse: rento ja konstailematon. Se sopii siistien farkkujen kanssa toimistovaatteeksi, matka- tai kotiasuksi ja tuo asennetta hameeseen. Yhteistyössä Pure Wasten kanssa tehty college on valmistettu ekologisista kierrätysmateriaaleista ja tuotettu vastuullisesti Intiassa. 

Värivaihtoehdot ovat valkoinen vihreällä brodeeratulla Tampere-logolla ja luonnonvalkoinen punaisella brodeeratulla Tampere-logolla. Suora ja pitkä unisex-malli ja klassinen design sopivat kaikille sukupuolille. Naisille suosittelemme yhtä numeroa normaalia pienempää kokoa, jos kaipaat napakkaa istuvuutta.  

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi collegemme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn collegepaidan tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. 

Collegessa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa ja se kestää ahkeraa käyttöä. 

Kuosi
Tampere -collegepaita, ValkoinenTampere -collegepaita, Luonnonvalkoinen
Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Tampere -collegepaita
Luonnonvalkoinen
54,90€
Double Dogger -t-paita
Laivastonsininen
24,90€
e":"54.90"}]} )} catch(err) { console.warn('fbq error', err); } }