Tampere puuvillaurheilusukka

musta

Näissä sukissa ei hiki haise, kun Hämeenkatu on kuuma. Sidosteen luomupuuvillasukat sopivat Mansen muijille, äijille ja kaikem maailman kekkeruuseille. Luomupuuvilla hengittää, eivätkä varpaat hierry tai haudu, vaikka kesäkatu polttaisi. Luomupuuvilla muuten myös kuluu yhtä hitaasti kuin tamperelainen lähtee Turkuun: ei sitten millään. Luottosukat kestävät treenejä, arkea ja pesukoneen pyöritystä.

Tyylikkään mustia sukkia koristaa ytimekäs valkoinen Tampere-teksti. Ei jää silakkasatamissa epäselväksi, mistä tyylikkään sukkaparin omistaja tulee. Lausumistyyli on vapaa. Onko se sinun suussasi Tanpere vai Tompere?

Luomupuuvilla hellii ihoa

Nilkkasukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä GOTS-sertifioitu luomupuuvilla. Luomupuuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten se sopii kuivalle ja herkälle iholle ja sukkien kaltaisiin vaatteisiin, jotka ovat suorassa kosketuksessa ihoon.

Puuvilla hengittää ja sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun, sillä puuvillavaatteen alla iho ei tunnu nihkeältä.

Puuvilla on vahva luonnonkuitu, ja sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa käyttöä ja tiuhoja pesuja, joustaa ja pysyy muodossaan.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Kuosi
Tampere puuvillaurheilusukka, mustaTampere puuvillaurheilusukka, Lila
Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 64%
Polyamidi 32%
Muita tuotteita samasta mallistosta