Terrieri-bombertakki

Särmikäs bombertakki tuo duunityyliin rentoutta ja kukkamekkoon asennetta. Mukava collegepusakka sopii kesällä takiksi ja viileämmillä säillä lämpöiseksi välivaatteeksi. Bomberissa on kätevät taskut. Yhteistyössä Pure Wasten kanssa tehty takki on valmistettu ekologisista kierrätysmateriaaleista ja tuotettu erästä riippuen vastuullisesti Intiassa tai Bangladeshissa.

Bombertakin väri on tyylikäs musta, ja rintaan on brodeerattu valkoisella Sidosteen legendaarinen terrierilogo. Suora ja pitkä unisex-malli ja klassinen design sopivat kaikille sukupuolille. Naisille suosittelemme yhtä numeroa normaalia pienempää kokoa, jos kaipaat napakkaa istuvuutta.  

Kierrätyspuuvilla säästää vettä

Toisin kuin Sidoste-sukka terrierin suussa, maapallon kantokyky ei veny loputtomiin. Siksi bombertakkimme on tehty mahdollisimman ekologisista ja kestävistä materiaaleista.

Normaalisti yhden puuvillakilon tuottaminen vaatii 9000 – 21 000 litraa vettä. Kierrätyspuuvillasta tehdyn collegetakin tuotantoon vettä kuluu 99 % vähemmän, ja vaatteen hiilipäästöt ovat puolet verrattuna vastaavaan, kierrättämättömästä materiaalista valmistettuun tuotteeseen. 

Takissa on kierrätyspuuvillan lisäksi lujittavaa kierrätyspolyesteriä. Materiaaliyhdistelmän ansiosta vaatteessa on joustoa ja se kestää ahkeraa käyttöä. 

Pure Waste
Kaikella toiminnalla on vaikutusta ympäröivään maailmaan. Laatu ja ekologinen kestävyys kulkevat Pure Wasten toiminnassa käsi kädessä.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muita tuotteita samasta mallistosta