Tupsukas kauluri -paketti

Musta

Pää jäässä, niskat jumissa? Tupsukas kauluri -setti pitää ylävartalon lämpöisenä kolealla säällä. Merinovillainen kauluri lämmittää tasaisesti kaulaa, yläselkää ja rintakehää. Kauluri on oiva valinta myös silloin, kun ylläsi on avokaulainen paita, ja kaipaat lämmikettä rinnan alueelle. Pakkasimme kaulurin kaveriksi klassisen merinopipon, jota koristaa muhkea tupsu. Kisko pipo korville ja kauluri leukaan, eikä viileys enää kiusaa.

Paketissa on:

  • Tupsullinen merinovillapipo, musta
  • Merinovillakauluri, musta

Tuotteet toimitetaan tyylikkäässä paketissa, jota koristaa Sidosteen legendaarinen terrierilogo.

Merinovilla lämmittää ja hengittää

Merinovilla on materiaalina samantyylinen kuin tavallinen villa, mutta se sitoo lämpöä paremmin joka säässä, myös kosteana. Merinovilla ei myöskään sähköisty herkästi pakkasella.

Merinopipo ja -kauluri ovat sileää neulosta, joka ei kutita kasvojen ja kaulan herkkää ihoa. Tuplakäänteen ansiosta pipon saa rullattua suuremmaksi, ja sen alle mahtuu muhkeampikin kampaus.

Merinovaatteita ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen, vaan nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät useimmiten raikastamaan ne. Sidosteen käyttämä merinovilla on aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Muita tuotteita samasta mallistosta