Tupsullinen merinopipo

Musta

Muhkea merinopipo on ihanteellinen suomalaiseen säähän ja päähän. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta. Neuloksen pinta on miellyttävän sileä, joten se ei kutita kaljua eikä sähköistä pitkiä hiuksia. Tyylikäs merinopipomme pelastaa myös huonot hiuspäivät: uutuusmallissa on hauska tupsu, ja värejä löytyy herkistä pastelleista särmikkääseen grafiittiin. Yksi joustava koko sopii kaikille, ja reunassa on tuplakäänne, josta pipon voi avata suuremmaksi.

Kestävä ja kotimainen valinta

Sileäpintainen merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla eristää tehokkaasti lämpöä ja sitoo kosteutta, joten iho tuntuu lämpimältä ja raikkaalta, vaikka lämpötila vaihtelisi.

Merinovaatteita ei myöskään tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin tuuletus riittää useimmiten raikastamaan vaatteen, ja näin sen käyttöikä kasvaa. Sidosteen käyttämä merinovilla on aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata, ja kaikki villatuotteemme tehdään Suomessa.

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Tupsullinen merinopipo, Vanha RoosaTupsullinen merinopipo, Vaalea liilaTupsullinen merinopipo, MustaTupsullinen merinopipo, LuonnonvalkoinenTupsullinen merinopipo, VaaleanharmaaTupsullinen merinopipo, BeigeTupsullinen merinopipo, PuuteriTupsullinen merinopipo, VaaleansininenTupsullinen merinopipo, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta