Tupsullinen merinopipo

Vaalea liila

Muhkea merinopipo on ihanteellinen suomalaiseen säähän ja päähän. Merinovilla lämmittää, mutta ei hiosta. Neuloksen pinta on miellyttävän sileä, joten se ei kutita kaljua eikä sähköistä pitkiä hiuksia. Tyylikäs merinopipomme pelastaa myös huonot hiuspäivät: uutuusmallissa on hauska tupsu, ja värejä löytyy herkistä pastelleista särmikkääseen grafiittiin. Yksi joustava koko sopii kaikille, ja reunassa on tuplakäänne, josta pipon voi avata suuremmaksi.

Kestävä ja kotimainen valinta

Sileäpintainen merinovilla on erinomainen materiaali vaatteisiin, jotka ovat kosketuksessa ihoon. Merinovilla eristää tehokkaasti lämpöä ja sitoo kosteutta, joten iho tuntuu lämpimältä ja raikkaalta, vaikka lämpötila vaihtelisi.

Merinovaatteita ei myöskään tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Nurinpäin tuuletus riittää useimmiten raikastamaan vaatteen, ja näin sen käyttöikä kasvaa. Sidosteen käyttämä merinovilla on aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata, ja kaikki villatuotteemme tehdään Suomessa.

Kuosi
Tupsullinen merinopipo, Vanha RoosaTupsullinen merinopipo, Vaalea liilaTupsullinen merinopipo, VaaleanharmaaTupsullinen merinopipo, MustaTupsullinen merinopipo, LuonnonvalkoinenTupsullinen merinopipo, VaaleansininenTupsullinen merinopipo, VaaleanharmaaTupsullinen merinopipo, Puuteri
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta
Tupsullinen merinopipo
Vanha Roosa
55,00€
Tupsullinen merinopipo
Luonnonvalkoinen
55,00€
Tupsullinen merinopipo
Vaaleanharmaa
55,00€