Tähtiraita -merinvillasukka

sammal

Ukko ja akka mökissänsä, elivät olivat - mutta eivät yksinänsä, sillä heillä on lämmittäjinä Sidosteen päheät merinosukat! Merinovilla lämmittää tehokkaasti, vaikka pakkanen paukkuisi ja kamiina olisi tukossa. Ohut sukka sujahtaa helposti fiinimpään kävelykenkään, kun lähdetään näyttäytymään kylille. Sileä sukka ei myöskään kutita talven kuivattamia jalkoja, ja oikein kylmällä säällä sen voi pukea alussukaksi paksumman villasukan alle. Sukan jalkaosa on sammaleenvihreä, ja vartta koristaa kansansadut mieleen tuova värikäs kuviointi. Kyä ny kelpaa!

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Merinovilla on luonnon oma ihmeaine, joka eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Materiaalin hengittävyyden ansiosta jalka pysyy sukassa raikkaana, eikä iho haudu. Merinovillainen kenkäsukka on myös sileä, eikä se pistele tai kutita herkkää ihoa.

Merinokampavillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan käyttökerrasta toiseen.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen.

Käyttämämme merinovilla on myös aina eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Lycra 4%
Merinovilla 56%
Polyamidi 40%
Muita tuotteita samasta mallistosta