Call it magic sukkapaketti

musta, valkoinen ja vaaleanpunainen

Rakastettua Magicpoks-blogia kirjoittavan Marin suunnittelemissa sukissa on taikaa! Paketissa on kolme paria Call it Magic -printillä koristeltuja, pehmoisia kampapuuvillasukkia. Sukkien värit ovat musta, valkoinen ja vaaleanpunainen. Tämä on oivallinen lahja ihmisille, jolla on erityinen paikka sydämessäsi, sillä kaksi taikasukkaa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Sukat on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

 • Musta Call it Magic -kampapuuvillasukka
 • Valkoinen Call it Magic -kampapuuvillasukka
 • Vaaleanpunainen Call it Magic -kampapuuvillasukka

   

    

   Kampapuuvilla sopii herkälle iholle

   Magicpoks-sukat hemmottelevat jalkoja, sillä sukkien päämateriaali on sileä ja pehmeä kampapuuvilla. Kampapuuvillasta ei lähde herkästi kuitupölyä, joten se sopii herkälle iholle ja monille allergikoille.

   Sukissa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa eikä venähdä.

    

   Taikasukat kohottavat arjen yläpuolelle

   Magicpoks-sukat syntyivät, kun bloggaaja Mari Saarenrinne alkoi haaveilla kauniista ja laadukkaista sukista, joissa olisi hänen tyyliinsä sopiva, inspiroiva teksti. Mari otti yhteyttä Sidosteen toimitusjohtaan Janne Tammiseen, joka innostui ideasta. Näin syntyivät Call it Magic -sukat, joiden teksti viittaa kaikkeen maagisen ihanaan ja onnistumisen tunteisiin.

   Kun laukoo jalkapallon maaliin jalassaan Magicpoks-sukat, hetkessä on taikaa.  Call it Magic -sukat toimivat onnenamulettina tärkeissä tapaamisissa. Ne saavat jalat tanssimaan ja nostavat kantajansa arjen yläpuolelle.

   Paketissa on mustat, valkoiset ja vaaleanpunaiset sukat. Klassiset värit on helppo yhdistää monenlaisiin asuihin, ja sukat sopivat arkeen ja vapaa-aikaan. Sekä tiukkaan työpäivään että lenkkiin tulee aivan uudenlaista tsemppiä, kun kengässä on taikasukka.

    

   Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

   Sidosteen sukat tehdään Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Käytämme laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta sukat tuntuvat hyviltä ja kestävät ahkeraa käyttöä. Lisäksi jokainen Sidosteen sukka tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa.

   Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

   Avainlippu-tuote
   Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
   Materiaali
   Kampapuuvilla 70%
   Lycra 4%
   Polyamidi 26%
   Muita tuotteita samasta mallistosta