Urheilullinen Tampere-sukkapaketti

Musta

Näissä sukissa kinttuun tulee vipinää ja kiakko lentää ylämummoon! Paketissa on kolme paria urheilusukkia upeilla Manse-, Tampere- ja Signature-teksteillä. Muotoiltu sukka tukee jalkaa ja edistää palautumista. Lisäksi sukka pysyy kuivana hikisessäkin härdellissä, joten varpaissa ei tuoksahda mikään muu kuin manselainen laatu.

Sukat on pakattu valmiiksi tyylikkääseen lahjapakettiin, jonka päälle voit kirjoittaa saajan nimen.

Paketissa on:

  • Urheilusukka Manse-tekstillä, musta tai valkoinen
  • Urheilusukka Tampere-tekstillä, musta tai valkoinen
  • Urheilusukka Signature-tekstillä, musta tai valkoinen

Ei paljon askel paina

Kun manselainen tekee jotain, homma hoidetaan just eikä melkein, niin myös Sidosteella.

Urheilusukkamme on ensinnäkin muotoiltu. Meinaa sitä, että oikealle ja vasemmalle jalalle on oma sukkansa, joten neulos tukee jalkaa siitä mistä pitää. Sukkien kärjissä on kirjaimet R eli Right ja L eli Left, joista voi tarkistaa helposti, kumpaan koipeen sukka pitää vetää.

Sidosteen urheilusukka on napakka kompressiosukka, ja napakkuus tekee hyvää jalkojen verenkierrolle ja lymfakierrolle. Askel ei paina lenkkipolulla, eikä pohkeita jomota reenin jälkeen.

Urheilusukka myös hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta, ja materiaali on mukava kuin vauvan poski. Tämä sukka ei kutita, pistele tai hierrä, ja jalka nousee kuin Vireenin Lassella!

Ny on komeeta!

Sidosteen urheilusukka on rakkaudentunnustus maailman parhaalle kaupungille. Sukan varsi yltää pohkeeseen, ja sitä koristaa Tampere-, Manse- tai Signature-teksti ja Sidosteen legendaarinen terrieri.

Suosittelemme sukkaa erityisesti turkulaisille, jos reeni takkuaa. Näissä urheilusukissa pääset manselaiseen mielentilaan, jossa tuloksia tulee ja päät kääntyy. Helmee!

Koikkarista kokemuksella

Sidosteen sukat tehdään Tampereen Koivistonkylässä eli Koikkarissa, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Jokainen sukkamme tarkistetaan käsin, joten meiltä ei lähde maailmalle sekundaa. Jos etsit kestävää suomalaista sukkaa, joka näyttää hyvältä puntin päällä, se on Sidoste!

Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Muotoilu
Vasempaan ja oikeaan jalkaan erikseen muotoiltu ja suunniteltu sukka.
Monikerrosrakenne
Jalkoimella ja nilkalla istuvuutta parantavat pannat. Vahvistettu kärki ja kantapää.
Hengittävä
Hyvin hengittävä ja kosteutta siirtävä materiaali.
Muita tuotteita samasta mallistosta
Signature Sidoste
Keltainen / Musta
14,90€
Tampere -collegepaita
Luonnonvalkoinen
54,90€
console.warn('fbq error', err); } }