Vetoketjullinen merinovillapoolo

Harmaa

Sidosteen vetoketjullinen merinopoolo on ihanteellinen vaate ulkoiluun ja kotoiluun. Poolo on tiivistä ja hengittävää neulosta, joka on tehty mulesointivapaasta merinovillasta. Materiaali on kestävää ja miellyttävää: se ei kutita, sähköisty tai nukkaa. Tämä luottovaate lämmittää kylmällä säällä, pitää raikkaana reippaillessa ja hellii, kun köllöttelet sohvalla.

 

Väljä merinoneule lämmittää tehokkaasti

Väljän poolon alle mahtuu aluspaita, joten keväällä, kesällä ja leutoina syyspäivinä voit käyttää paitaa takin tavoin. Talvella merinopoolo on erinomainen välivaate. Neule mahtuu takin alle, ja reilun poolon alle voi pukea paukkupakkasella useammankin paidan. Pysyt lämpimänä ja kuivana, kun paita ei ole kireä, vaan vaatteiden välissä on tilaa.

Merinovilla on ihanteellinen materiaali kaikkiin olosuhteisiin. Materiaali suojaa tuulelta ja kylmyydeltä, mutta ei hiosta. Lisäksi merinovilla sitoo kosteutta ja hengittää, joten se tuntuu miellyttävältä myös rivakalla lenkillä ja kostealla säällä.

 

Vetoketju helpottaa pukemista

Merinovillapooloa on saatavilla mustana ja vaaleanharmaana. Poolon edessä on tukeva punainen vetoketju, joka helpottaa paidan pukemista. Olemme tarkkoja vaatteidemme pienistäkin yksityiskohdista, joten vetoketjukin kestää runsasta käyttöä. Se ei junnaa, jumiudu eikä ratkea irti neuleesta.

Merinopoolon mitoitus on väljä unisex. Tyköistuvaa pooloa etsivän naisen kannattaa valita yhtä numeroa normaalia kokoaan pienempi malli. Ulkoilijan kannattaa valita normaali kokonsa, sillä väljä vaate lämmittää parhaiten.

 

Kestäviä, vastuullisia ja kotimaisia vaatteita

Merinovilla on antibakteerinen materiaali, joka hylkii likaa luonnostaan. Pooloa ei tarvitse juurikaan pestä, vaan useimmiten pelkkä tuulettaminen raikastaa sen, ja näin vaatteen käyttöikä kasvaa. Merinoneule pysyy vielä helpommin puhtaana, kun käytät sen alla aluspaitaa.

Käyttämämme eteläamerikkalainen merinovilla on paitsi laadukasta, myös eläinystävällistä eli mulesing freetä. Merinopoolo on tehty Tampereella, missä olemme toimineet jo 75 vuotta. Sidoste on kotimainen, kestävä, ekologinen ja eettinen valinta – tyylistä tinkimättä!

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Vetoketjullinen merinovillapoolo, HarmaaVetoketjullinen merinovillapoolo, Musta
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Merinovilla 100%
Jäätäviin säihin
Lämmittää kovemmillakin pakkasilla
Muita tuotteita samasta mallistosta