Winner4Life puuvillaurheilusukka

valkoinen

Winner 4 Life

Sinä teit sen! Laukaisit ylämummon, puit lapset, teit veroilmoituksen, pysyit karkkilakossa! Me kaikki olemme voittajia jossakin, pienissä ja suurissa asioissa. Haluamme muistuttaa, että juuri sinä olet oman elämäsi voittaja, ja jokainen päivä on täynnä tuulettamisen arvoisia hetkiä. Winner 4 Life -sukat kertovat tätä viestiä joka askeleella.

Voittajan ei tarvitse koreilla. Hänen sukkansa ovat klassisen valkoiset. Takaosaa koristaa ytimekkään musta Winner 4 Life -teksti, ja Sidosteen ikoniset terrierit löytyvät pohjista. Materiaaliksi valitsimme hengittävää luomupuuvillaa. Näissä sukissa pysyt viileänä kuumottavissa tilanteissa.

Luomupuuvilla sopii kotikatsomoon

Voittajan sukat ovat tietenkin parhaasta materiaalista eli GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Se ei kutita tai pistele herkkääkään ihoa. Miellyttävä sukka tsemppaa sinut huippusuorituksiin, olit sitten lenkillä tai ruuhka-aikaan marketissa.

Luomupuuvilla hengittää ja sitoo kosteutta. Se sopii kerrospukeutumiseen, lämpimään säähän ja urheiluun. Penkkiurheiluakin on mukava jännittää sukissa, jotka pitävät jalat raikkaina.

Oman elämänsä voittaja on aito, vahva ja maanläheinen tyyppi. Myös luomupuuvilla on perinteinen luonnonkuitu. Se myös kestää, vaikka mentäisiin jatkoajalle ja rankkareihin.

Sukassa on myös rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää ahkeraa höntsäilyä ja pesuja. Se joustaa ja palautuu muotoonsa, se ei luovuta eikä venähdä.

Se on voittajan sukka.

Kotimaista neljännessä polvessa

Kun ostat Sidostetta, kannatat Suomen lisäksi kotimaista perheyrittäjyyttä neljännessä polvessa. Kaikki sukkamme valmistetaan Tampereen Koivistonkylässä, on valmistettu jo yli 75 vuotta. Tuotteidemme pienimmätkin yksityiskohdat voidaan jäljittää, eikä yksikään sukkapari lähde meiltä maailmalle, ennen kuin olemme tarkistaneet sen käsin. Sidoste kestää käytön ja lähemmän tarkastelun.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Öko-Tex100
Materiaalit täyttävät Öko-Tex100 standardin.
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Materiaali
Lycra 4%
Luomupuuvilla 64%
Polyamidi 32%