Yksivärinen merinovillasukka

Petrooli

Hyvä olo lähtee varpaista. Kun jaloissa on lämpimät ja hengittävät merinosukat, askel kevenee ja hymy nousee huulille. Vielä enemmän hymyilyttää, kun sukka näyttää hyvältä ja toimii joka tilanteessa. Kiireisten aamujen vaatekriisit ratkeavat merinovillasukilla, jotka sopivat farkkujen, verkkareiden ja suorien housujen kanssa.

Ohut sukka mahtuu pikkukenkään, ja miellyttävä merinovilla pitää jalan lämpöisenä ja raikkaana vaihtelevilla keleillä.

Merinosukka lämmittää ja hengittää

Sidosteen merinosukka on ohut ja sileä. Se mahtuu kävelykenkään ja tennariin, eikä materiaali kutita jalan herkkää ihoa. Merinovilla hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä myös kosteana. Jalka pysyy raikkaana ja lämpöisenä joka säällä ja reippaassa menossa.

Merinovillan lisäksi sukissa on rakennetta lujittavaa polyamidia ja joustavaa lycraa. Materiaaliyhdistelmän ansiosta sukka kestää, joustaa ja pysyy muodossaan.

Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eikä sukkia ole välttämätöntä pestä jokaisen käytön jälkeen. Nurinpäin kääntäminen ja tuuletus riittävät usein raikastamaan vaatteen. Käyttämämme merinovilla on myös eläinystävällisesti tuotettua eli mulesointivapaata.

Suunnittelija: Marjo Jalonen

Puhdistus ja hoito-ohjeet

Kuosi
Yksivärinen merinovillasukka, MustaYksivärinen merinovillasukka, KeltainenYksivärinen merinovillasukka, PetrooliYksivärinen merinovillasukka, Punainen
Avainlippu-tuote
Suomessa, suomalaisella työllä valmistettu
Merinovillaa
Valmistettu mulesointivapaasta merinovillasta.
Materiaali
Kampamerinovilla 50%
Lycra 4%
Polyamidi 46%
Muita tuotteita samasta mallistosta